AGST

Vilkår og regler

Tilbagebetaling
Såfremt et arrangement bliver aflyst af Above Ground Suspension Team, tilbydes enten fuld tilbagebetaling af det indbetalte beløb eller tilbud om at betalingen kan bruges som betaling for et fremtidig arrangement.

Hvis en deltager undlader at møde op til et arrangement uden at melde afbud senest 2 timer inden arrangementets start, tilbageholdes hele depositummet.

Såfremt en deltager melder afbud senest 2 timer inden arrangementets start, tilbydes tilbagebetaling af det indbetalte beløb, eller tilbud om at betalingen kan bruges som betaling for et fremtidig arrangement.

Medlemskontingent for foreningen AGST, tilbagebetales ikke.

Regler under arrangementer
God hygiejne og sikkerhed har topprioritet hos os. Derfor forventer vi at du som deltager er ren og iført rent tøj, samt er ædru og ikke påvirket af rusmidler.
Udvis respekt over for andre deltagere, crewet og omgivelserne omkring dig.
Vær åben og ærlig over for os. Undlad at lægge skjul på f.eks. helbredsmæssige problemer.
Vær opmærksom på hvad du rører ved eller træder på. Vi har mange skarpe og spidse genstande. Rør aldrig ved blod uden handsker, heller ikke dit eget. Ser du blod, og du ikke ved hvad du skal gøre, så sig det til en fra crewet.
Vær afslappet og undgå stress. Snak med de andre deltagere og crewet – del dine oplevelser, erfaringer eller spørgsmål med de tilstedeværende.
Hvis ovenstående regler ikke overholdes, forbeholder vi os retten til at kunne afvise vedkommende.

Hos AGST skal man være minimum 18 år gammel for at kunne blive suspendet.