AGST

Efter suspension

Efter suspension bliver der udført “aftercare”. Her fjernes først krogene, og sårene renses og dækkes af et plaster.

Plastrene kan normalt fjernes 12-24 timer efter at de er sat på. Det er en god ide at fjerne dem mens man tager et brusebad, vandet fra bruseren er med til at opløse limen på plastret. Brug kun mild sæbe (f.eks. intimsæbe eller mild antiseptisk sæbe) omkring såret de første par dage.

Hvis man, inden man forlader suspension arrangementet, oplever at man bløder igennem et eller flere plastre, kan man få sat nye på, samt eventuelt få ekstra med sig hjem.

Såret behandles efterfølgende som et almindeligt sår. Undgå at pille i det, lad skorpen hele og falde af af sig selv. Jo mere der pilles i et sår, jo større sandsynlighed er der for at der dannes arvæv og synlige ar. Arvæv er svært at pierce igennem, hvis du skulle have lyst til at hænge fra samme sted senere.

Under suspension kan der komme lidt luft ind under huden. Ofte betegnes dette som “rice crispies”, da det føles og lyder lidt som bittesmå bobleplast der sprænger. Det er ganske uskadeligt, oftest får man, under sin aftercare, masseret det hele af dette ud. Skulle der være lidt tilbage, så forsvinder det fra kroppen efter få dage.

Suspension kan for nogle være en meget intens oplevelse. Forskellige mennesker reagerer forskelligt på det. Har du spørgsmål, bekymringer eller andet du har behov for at komme ud med, er du altid velkommen til at kontakte os.